Missatge de l'autor

Benvingudes i benvinguts al Bloc!
Aquí em trobareu a mi, les meves fotografies i relats vora mar, o un bon intent!
M'agrada escriure, jugar amb les paraules i sobretot, donar forma a les imatges.

30 d’abril del 2013

UNA MAR INFINITA | inauguració 17 de Maig 2013

Una mar infinita és el títol de la meva nova exposició que us presentaré el 17 de maig a l´Espai Gaeta, a Sagunt.

Com a mariner, un observa el caràcter de la mar, el seu comportament i descobreix que res és casual ni fortuït. El vent, el sol, les pressions, la lluna, un núvol, una tempesta, la calor, el fred...Tota acció obté una resposta. I observem com el mateix element, la mar, pot variar de forma completa fins al punt de transmetre tot un espectre de sensacions i sentiments propis. Com a fotògraf, us ofereixo una mostra que m´agradaria compartir amb totes i tots vosaltres.

Sembla que ja coneguem totes vicissituds, mals i entereses d'aquest món però hi ha quelcom que no deixarà mai de canviar, de ser desconegut i misteriós... Aquesta nova exposició fotogràfica obre les portes a allò que no solem veure habitualment amb els nostres ulls. No són imatges quotidianes, però si són el dia a dia al bell mig de la mar.

La mar alberga dins seu allò desconegut, el misteri d'un altre món dins el mateix que vivim i compartim. És inquietant i voldriem saber-ne sempre una mica més. Lliscant per sobre la superfície canviant de la mar hi ha amb tota certesa vida. És el que he vist. Però, és que també hi ha amor i odi. I a parts iguals.

Propagant-se amb el vent i dipositats amb tendresa pels ulls i els cors de tots els mariners que l'hem navegat aquests sentiments s'escampen, i en un moment o altre al llarg de la travessa els sentim ben endins. He sentit la necessitat de plasmar en imatges aquests sentiments que he vist reflexats en la superfície de l'aigua. Un element tan canviant com captivador com és la mar ofereix gran diversitat de formes i tonalitats cosa que em demana a crits que hi faci alguna cosa.

Una mar infinita, doncs, és el propòsit d'aquest nou viatge, és el reflexe de tots aquests infinits pensaments, sentiments, manifestacions de bravura, de misteriosa calma... i és el títol de la nova exposició.

La mostra fotogràfica que us presento avui tracta sobre aquests sentiments que es desprenen jugant amb el blanc i negre, destacant així textures, la força del vent, la melancolia de les gotes de pluja impactant i diluïnt-se sobre la superfície de l'aigua salada... És un recull d'imatges seleccionades i preses entre 2006 i 2013. Es podrà veure a partir del proper 17 de Maig a l'Espai Gaeta Encontre de Sagunt i fins el 18 de Juny. Llavors, començarà una itinerància que la durà per diferents indrets de la comarca del Camp de Morvedre i València ciutat.

Us hi espero!!


Si t'ha agradat i creus que aquest post li pot interessar a algú no dubtis a reenviar-li'l i comparteix-lo. Moltes gràcies! :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada